מקרר לקיוסק
אחרי עשרים וחמש שנים בעסקי הקיוסקים והפיצוציות, אני מרגיש אני יודע כבר דבר או שניים על התחום בלשון המעטה
אחרי עשרים וחמש שנים בעסקי הקיוסקים והפיצוציות, אני מרגיש אני יודע כבר דבר או שניים על התחום בלשון המעטה
לפני כשלושה חודשים החלטנו במשרד להשקיע סכום מסוים של כסף ולרכוש מקרר קטן משרדי חדש.
אמא שלי תמיד אמרה לי שדברים טובים באים באריזות קטנות. אני מניח שהפעם הראשונה שהיא השתמשה במשפט הזה הייתה קצת אחרי שאני באתי לעולם כי נולדתי פג במשקל של טיפה יותר משני קילוגרמים, אבל יש סיכוי לא רע שהיא השתמשה בו עוד קודם.
משנה לשנה אנחנו עדים לעלייה במודעות הישראלית ליינות איכותיים. עדות לכך ניתן לראות בפריחה של יקבי הבוטיק הישראליים, בעלייה בנתוני צריכת היינות המשובחים וכן בנתוני המכירות של מקררי יין ביתיים.
כאשר ניגשים לעצב חללים קטנים, ישנה חשיבות עליונה לשלב בצורה הטובה והמוצלחת ביותר בין הרובד השימושי לרובד האסתטי.
זוגות צעירים רבים מחליטים שמשלב מאוד מוקדם בחיים המשותפים שלהם, ידאגו לרכישת כל אותם מוצרים או מכשירים חשמליים, שישרתו אותם בעתיד, כשיהפכו להורים עם ילדים.
אם אתה בעל קיוסק, קונדיטוריה, מאפייה, פיצוציה, בית קפה או כל עסק אחר שעוסק במכירה של מוצרים הדורשים קירור, הגעת למקום הנכון.
אמנם קרוב לוודאי שרוב הגסטרואנטרולוגים יחלקו עלינו, אבל לעניות דעתנו לבני האדם יש שתי קיבות בחלל הבטן: הקיבה הראשונה מיועדת לעיכול המנות הראשונות והעיקריות ואילו הקיבה השנייה מיועדת לעיכול הקינוחים.
אינני יודע אם מדובר על עניין של חינוך, גנטיקה או דברים שנחשפתי אליהם באקראי כשהייתי ילד קטן, אבל דבר אחד בטוח – אני פריק של סדר. אני פשוט מהאנשים האלה שמסדרים את החולצות בארון לפי גוונים, שלא באמת מסוגלים לסבול תמונה תלויה עקום ואפילו תאמינו או לא, קשה לי מאוד לראות מקרר מבולגן.
אם אתם נמצאים כעת במהלך החיפושים הקדחתניים אחרי מקרר היין המושלם עבורכם, אנחנו שמחים לבשר לכם שהגעתם למקום הנכון.