מתעסקים באוכל? כל הסיבות לרכישת מקרר לעסק
מה משותף למסעדה, בית קפה וקיוסק? נכון, כולם מתעסקים באוכל ושתייה. אז אם אתם הבעלים של אחד מאלו, הרי שהכתבה הזו היא במיוחד בשבילכם.
מה משותף למסעדה, בית קפה וקיוסק? נכון, כולם מתעסקים באוכל ושתייה. אז אם אתם הבעלים של אחד מאלו, הרי שהכתבה הזו היא במיוחד בשבילכם.
השימוש בסגנון הרטרו חדר בשנים האחרונות בצורה מסיבית לתקשורת, לפרסום, לאמנות וכמובן שגם לעיצוב הפנים. כפועל יוצא מכך, הרטרו חדר גם למוצרי החשמל הביתיים.
ידוע כמה משמעותי תפקידו של המקרר בבית. הוא מאחסן מזון שלא יכול להימצא בחוץ ושומר על טריותו. לכן, למקרר תצוגה לעסק ישנה חשיבות גדולה ביותר. למקרר התצוגה ישנו תפקיד חשוב מאד מלבד קירור המזון ושמירה על טריותו ואיכותו.
כיום, עם שלל מותגי המשקאות המוגזים שיש לבחירתנו, זו לא בעיה להתחבר למשקה המוגז ואפילו להתמכר אליו קלות. וזה בסדר. אז הנה קצת עובדות והיסטוריה.
קניתם יין משובח ממיטב כספכם. האם כדאי לפתוח אותו מיד? האם צריך לקרר אותו? כמה זמן? איך שומרים עליו לאחר הפתיחה?
יש אנשים המאמינים שאיכות חיים היא מילה גסה. אני ממש, אבל ממש לא אחד מהם. מאז ומעולם אהבתי להתפנק ופחות או יותר מאז שאני זוכר את עצמי חיפשתי את הדברים הקטנים שהופכים את החיים שלנו למוצלחים וטובים יותר.
כאשר חברה גמרנית ייצרה לראשונה את המיני-מקרר (הידוע גם כמיני-בר) בתחילת שנות ה60 המוקדמות, הדבר הפך ללהיט בתחילה אצל המלונות היוקרתיים בלבד.
אם יכולתי לחזור עכשיו לתקופה אחת בחיים שלי ולחיות אותה שוב, זו הייתה ללא ספק תקופת התואר הראשון.
אמנם מבחינה אנטומית, בניגוד לפרות, בורכנו אך ורק בקיבה אחת, אבל אמרה ידועה היא שיש לנו קיבה נפרדת לקינוחים
הבירה נמצאת איתנו מאז ומתמיד, כשאנחנו חוזרים לבית אחרי יום עבודה ארוך, כשאנחנו יושבים על חוף הים ביום לוהט או סתם כשמתחשק לנו. אז למה לא לדעת קצת יותר על ההיסטוריה העשירה של הבירה בעזרת כמה עובדות משעשעות ומעניינות שכנראה לא ידעתם?